Bestel tot 31 augustus 2022 onze heerlijke White Label geurkaarsen en kamer-aroma’s met 45% korting. Gebruik hiervoor kortingscode:


aroma_summer2022

Homecare geurkaarsen

Wist je dat onze White Label geurkaarsen met de hand in Nederland gemaakt worden? Daarbij ruiken ze nog eens heerlijk, brengen ze sfeer in huis en zijn ze een lust voor het oog. Een typisch product dat jouw klanten graag aan zichzelf of een ander cadeau doen. Want met de prachtige taupe-kleurige glazen pot met ‘frozen glass’-effect en verpakt in een stijlvol doosje kunnen zij hiermee echt voor de dag komen.

Je kunt kiezen uit zoete, kruidige, houtige, bloemige en frisse geuren waarbij het aroma ook na het branden van de kaars nog lekker lang blijft hangen.

Bestel geurkaarsen met korting: https://www.whitelabelhaircare.com/product-categorie/homecare-geurkaarsen/

Homecare kamer-aroma

Een andere manier om een heerlijke geur ik huis te verspreiden is met onze collectie kamer-aroma’s in geurvazen en roomsprays. De glazen geurvazen met houten ring en houten stokjes, en de roomsprays zijn verkrijgbaar in verschillende heerlijke natuurlijke geuren. Natuurlijk personaliseer je die ook met jouw eigen logo en huisstijl.

Bestel kamer-aroma’s met korting: https://www.whitelabelhaircare.com/product-categorie/homecare-aroma/