Voorbeeld offerte Shampoo
Voorbeeld offerte Haarparfum
Voorbeeld offerte Dagcrème

Offerte:
Een offerte is een voorstel aan een mogelijke klant. Hierin beschrijft u welke diensten u kunt leveren voor een bepaalde prijs. En welke voorwaarden daarbij gelden. Met een interessante prijsopgave trekt u de klant over de streep.
De offerte is geen opdracht en dient niet te worden betaald.

Offertedatum :
Datum wanneer de offerte is uitgebracht.

Vervaldatum:
Datum wanneer de offerte vervalt

Offertenummer:
Dit is het nummer dat bij de offerte hoort.
Hier kun je naar refereren wanneer je wat wilt navragen of de opdracht geven om de offerte om te zetten naar een order

Projectnummer:
Wij werken met projecten.
Het kan zijn dat er meerdere producten in een project zijn opgenomen.
Dit nummer is ook handig om bij correspondentie te gebruiken.

Item:
Ieder product heeft een uniek SKU itemnummer.

Omschrijving
Onder dit kopje omschrijven we de kostenpost op de offerte

Aantal
Hieronder tref je de aantallen die we aanbieden
Soms worden er meerdere aantallen genoemd.
Bij eenhoger aantal zal de prijs veelal dalen

Prijs:
De prijs is exclusief BTW

BTW %
Btw is de belasting die u betaalt over uw omzet. U berekent de btw in de prijs voor uw goederen of diensten

Totaalbedrag :
Hier tref je het totaalbedrag per regel maar helemaal onderaan de offerte tref je het totaalbedrag van de gehele offerte.

Drukwerk
Er worden in de regel 20% meer labels berekend dan dat er aantallen van het product zijn besteld.
Dit heeft te maken met het verlies dat er ontstaat bij het instellen van de labelmachine op de productielijn.

CPNP: Wat is de Cosmetic Product Notification Portal (CPNP)?

Voor cosmetica is dit het Cosmetic Product Notificatie Portaal, ook wel CPNP genoemd. Een aanmelding van een cosmetisch product in het portaal noem je een CPNP notificatie.

CPNP notificaties zijn belangrijk voor de veiligheid van cosmetische producten omdat ze helpen om te voorkomen dat schadelijke of onveilige producten op de markt komen.
De inzag is enkel voor competente autoriteiten zoals de NVWA; zij checken de CPNP notificaties en gifcentra; in geval van problemen kunnen zij de CPNP notificatie en dan met name de productformule inzien om zo een snelle en goede medische behandeling te kunnen voorschrijven.

Pif: Product Information File, PIF, of productinformatiedossier
Voor cosmetica wordt zo’n cosmetica paspoort ook wel het productinformatiedossier genoemd (EN: Product Information File, PIF). In dit productinformatiedossier staat allerlei informatie over het product, zodat autoriteiten zoals de NVWA dit makkelijk kunnen inzien. NVWA kunnen controleren of je wel of niet alleen aan alle regels voldoet, maar vooral of het product veilig is. Want consumenten moeten ervan uit kunnen gaan dat alle cosmetica in de EU veilig is.

Project supportkosten:

Wanneer er een order is afgesloten zijn in principe alle vragen voorbijgekomen en beantwoord.
Wanneer er na het accorderen van de order nog extra vragen rijzen en of wijzigingen moeten worden uitgewerkt valt deze tijd onder de project supportkosten. Nodige activiteiten anders dan in de order is opgenomen.
1e 30 min zijn van het huis en dus kosteloos.
een onderdeel kan bijvoorbeeld zijn een vraag als 3 Product High lights zoals een omschrijving van Grondstof; Parfum; Verpakking
Na dit half uur worden wijzigingen en detailvragen over de order in rekening gebracht.

Challenge test

Cosmetica moet je beschermen tegen schimmels en bacteriën Veel cosmetische producten zijn gevoelig voor bacteriën en schimmels om in te groeien. Een challenge test is bedoeld om de microbiële houdbaarheid van een product te checken.

Stabiliteitstest
Consumenten willen veilige producten die lang houdbaar blijven. De houdbaarheid van cosmetica wordt getest met een stabiliteitstest.
stabiliteit testen wij dit op hoge en lage temperaturen in een periode tijd van 2-6 maanden.

Handeling kosten
Wanneer er verpakking wordt aangeleverd, logistieke werkzaamheden nodig zijn is dat veelal op nacalulatie en hanteren we tarief in 2023 €45

Pallet kosten
Wanneer wij opleveren kan dat afhankelijk van de order grootte op diveseren soorten pallets zijn, we reken voor deze embalage verpakkkingen in 2023
Mini pallet €5
Oneway pallet €10
Europaller €1750
Pallets mogen tot 6 maanden na order worden ingeruild hiervoor word credit verwerkt en retour overgemaakt binnen circa 5 werkdagen.

Chlisé kosten
Voor diversen drukwerk technieken zijn er startkosten voor het maken van filmen, clisés raamwerken, standsmessen ect deze kosten zijn meestal eenmalig tot het ontwerp wordt vervangen. Deze materialen kunnen niet worden opgeleverd en blijven eigendom van BottleX echter is na investering het gebruik kosteloos voor re-orders.

Aanmelden bulk

Aanmelden