Wat doet BottleX

Logo BottleX voor Private Label in CosmeticaBottleX ontwikkelt en produceert alle soorten haar- en huidverzorging. Van vrij beschikbare standaardoplossingen tot uniek samengestelde professionele high-end cosmeticaproducten die gemaakt zijn volgens de nieuwste Europese richtlijnen.

Wij bieden een full service concept; waarbij we zorgen voor de ontwikkeling, de productie, het afvullen en de verpakking van jouw producten. Natuurlijk kun je zelf bepalen van welke diensten je gebruik wil maken.

Passie

De grondlegger van BottleX is René van Alphen. Hij heeft een creatieve geest en weet te verrassen en te vernieuwen. Branding is één van zijn sterke punten. Na jarenlange ervaring in de kappers- en cosmetica branche heeft René gekozen om te investeren in hoogwaardige verzorgingsproducten. In BottleX komt deze ervaring tot zijn recht omdat René weet en snapt wat de eigenschappen van een goed product zijn. Hij vindt het fijn om bedrijven te helpen met ‘zijn’ producten.

Hij weet als geen ander dat jouw salon of merk meer dan alleen een onderneming is… het is jouw levensstijl. Jouw klanten rekenen op je, ook om hen te voorzien van advies en professionele producten waar ze blij van worden.

BottleX neemt de verantwoordelijkheid om jou te voorzien van professionele producten serieus, jouw eigen merk is tenslotte jouw visitekaartje… waar jouw klanten van genieten en zich verwend door voelen.

Succes

Het succes van BottleX hangt samen met het succes dat jij met jouw eigen merk behaalt. Door de jaren heen hebben we ons bedrijf zien groeien en op zien bloeien door de private label producties die wij aan onze klanten leveren. We blijven in de wensen en behoeften van onze klanten investeren. En we staan met trots achter elk product dat we uitleveren.

Kennis

We hebben ruime ervaring in de cosmetica industrie. Daarbij hebben wij de opleiding en ervaring om de hoogste kwaliteit producten te maken. Onze laboranten hebben de middelen en de opleiding om sterke formuleringen te ontwikkelen. Ons lab verzamelt gedetailleerde wetenschappelijke kennis over grondstoffen en de doeltreffendheid ervan, met het oog op het verbeteren en uitbreiden van onze productlijnen en formuleringen. Wij testen nieuwe formuleringen met gerenommeerde relaties zoals kappers, schoonheidsspecialisten en dermatologisch specialisten. Daarbij gebruiken wij uiteraard nooit dieren!

Wij zijn er trots op dat we producten creëren die elke test zullen doorstaan. Zodat ook jouw klanten tevreden zijn en blijven. Met onze producten kun jij jouw bedrijf én merk sterk concurrerend positioneren.

Zoals je ziet zijn we meer dan zomaar een private label fabrikant in cosmetica producten. Door branding en innovatie helpen wij jouw bedrijf groeien.

Indien je meer wil weten, neem dan gerust contact met ons op. Hier bij BottleX zijn we van mening dat het opbouwen van sterke relaties de sleutel tot succes is en die relaties beginnen met communicatie!