Wat doet BottleX

Logo BottleX voor Private Label in CosmeticaBottleX ontwikkelt en produceert alle soorten haar- en huidverzorging. Van vrij beschikbare standaardoplossingen tot uniek samengestelde professionele high-end cosmeticaproducten die gemaakt zijn volgens de nieuwe Europese richtlijnen.

Wij bieden een full service pakket; dat wil zeggen dat wij kunnen zorgen voor de ontwikkeling, productie, het afvullen en de verpakking van uw product. Natuurlijk kunt u zelf bepalen van welke diensten u gebruik wilt maken.

Passie

De drijvende kracht achter BottleX is René van Alphen. Hij is een creatief brein bij uitstek en weet te verrassen en te innoveren. Branding is één van zijn sterke punten. Na jarenlange ervaring in de kappers en cosmetica branche heeft René gekozen om te investeren in hoogwaardige cosmetica. In BottleX komt deze ervaring tot zijn recht omdat René weet en snapt wat de eigenschappen zijn van een goed product. Hij vindt het fijn bedrijven te helpen met ‘zijn’ producten.

Hij weet als geen ander dat uw salon of merk niet alleen een bedrijf is… het is uw levensstijl. Uw klanten rekenen op u om hen te voorzien van professionele producten waar ze blij van worden.

BottleX neemt de verantwoordelijkheid serieus om u te voorzien van de professionele producten die uw visitekaartje zijn… waar uw klanten van genieten en zich verwend door voelen.

Succes

Het succes van BottleX is afhankelijk van het succes dat onze klanten behalen met hun eigen merk. Door de jaren heen hebben we ons bedrijf zien groeien en bloeien door de private label producties die wij aan onze klanten leveren. We blijven in de wensen en behoeften van onze klant voorzien, en staan met trots achter elk product dat we verkopen.

Kennis

We hebben ruime ervaring in de cosmetica industrie. Daarbij hebben wij de opleiding en ervaring om de hoogste kwaliteit producten te maken. Onze laboranten hebben de middelen en de opleiding om sterke formuleringen te ontwikkelen. Ons lab verzamelt gedetailleerde wetenschappelijke kennis over grondstoffen en de doeltreffendheid ervan, met het oog op het verbeteren en uitbreiden van onze productlijnen en formuleringen. Wij testen nieuwe formuleringen met gerenommeerde relaties zoals kappers, schoonheidsspecialisten en dermatologische specialisten. Daarbij gebruiken wij uiteraard geen dieren!

Wij zijn trots op het creëren van producten die elke test zullen doorstaan, zodat uw klanten zeer tevreden zullen zijn en kunnen rekenen op goede producten voor een lange termijn. Met onze producten kunt u uw bedrijf en merk sterk concurrerend positioneren.

Zoals u ziet zijn we meer dan zomaar een private label fabrikant in cosmetica producten. Door branding en innovatieve systemen helpen wij uw bedrijf groeien.

Indien u meer wilt weten, dan neem gerust contact met ons op. Hier bij BottleX zijn wij van mening dat het opbouwen van sterke relaties de sleutel tot succes is en die relaties beginnen met communicatie!