Werken bij BottleX

BottleX logo

Bij BottleX werken we met een team vol enthousiaste collega’s. Met zorg, aandacht en liefde maken we er samen de mooiste producten, voor onze private label klanten. Kwaliteit, vakkennis en passie komen samen in die producten. En door branding en innovatie helpen we onze klanten om hun merk in de markt te zetten en te laten groeien. En met de juiste mensen in het juiste team, lukt dit altijd!

We zijn ambitieus en werken volgens de lean-methode. We hebben dan ook nog zoveel mooie ideeën op de planning staan. En daar hebben we jou misschien wel voor nodig. Word jij hier ook enthousiast van, heb je ambities en wil jij jouw persoonlijke bijdrage leveren aan het succes van BottleX en onze klanten? Ontdek dan hieronder of er een vacature tussen zit die bij je past.

Vacatures

PRODUCTIE / MAGAZIJN  
Productie- / Magazijn medewerkerRijsbergenParttime / Fulltime
Voorman MagazijnRijsbergenParttime / Fulltime
Oproepkracht productie medewerkerRijsbergenParttime
OFFICE / OPERATIONS  
Customer Service medewerkerRijsbergenFulltime
Operationeel ManagerRijsbergenParttime / Fulltime
STAGES (HBO / MBO)  
Design / DTP / MediavormgeverRijsbergenStage
BedrijfsadministrateurRijsbergenStage
Vestigingsmanager groothandelRijsbergenStage
RijsbergenStage

Lean werken

Bij BottleX werken wij lean, dat betekent dat wij altijd kijken of processen geoptimaliseerd kunnen worden. Kan een proces beter, efficiënter of eenvoudiger ingericht worden? Neem dan initiatief om verbeteringen door te voeren. Je bent communicatief sterk en je durft veranderingen en verbeteringen in afspraak met de eigenaar/CEO en in samenwerking met het team door te voeren. We verwachten van onze medewerkers dat ze actief bijdragen aan ‘lean werken’, want zo maken we wat goed is nog beter.

Interesse of vragen

Klaar voor de volgende stap? Ben je ervan overtuigd dat één van onze vacatures bij jouw capaciteiten past en heb jij de ambitie om onze organisatie verder te professionaliseren? Dan ontmoeten wij jou graag! Stuur je CV en motivatie naar info@bottlex.nl.


**Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.**