BottleX biedt een breed assortiment met verschillende verpakkingen met onder andere: flacons, dispensers, airless, potten en tubes. Op die manier zit er altijd een geschikte verpakking bij die aansluit op jouw wensen. Wij helpen je graag om de juiste verpakking te vinden die perfect aansluit bij elk product uit jouw lijn.

Ongeacht jouw stijl of verkeuren, we kunnen de verpakking altijd op jouw wensen aan laten sluiten. Jouw producten worden tenslotte je visitekaartje. Het type verpakking en het ontwerp dat je kiest, onderscheidt je van de concurrentie en is de beste promotie van jouw eigen merk.​

Wij hebben ruime keuze in verpakkingen voor haircare & skincare op voorraad, zoals transparant, zwart en wit. En deze verpakkingen zijn oneindig te combineren met goud, zilver of gekleurde pompen, doppen en verstuivers. Mix & match naar hartenlust om jouw eigen stijl te creëren.

Een unieke verpakking nodig?

Liever een eigen en unieke verpakking? Dat kan! Wanneer we de verpakking die je in gedachte hebt niet standaard in huis hebben, dan helpen wij je natuurlijk graag met het zoeken naar de verpakking die perfect bij jouw ideeën past. Bij BottleX adviseren we je hier graag in, zodat alles goed op elkaar aansluit.

Het design kunnen we aanbrengen met hoogwaardige labels; no-label-look en natuurlijk in full color. Maar ook hebben we de mogelijkheid om, met de koudfolie druktechniek, een ontwerp (deels) in goud of zilver te laten bedrukken. Ook directe bedrukking, met behulp van de zeefdruktechniek, is één van de veel voorkomende technieken om een product de perfecte professionele uitstraling te geven.