BottleX private label manufacturing biedt een breed assortiment met verschillende verpakkingen zoals flacons, dispensers, airless, potten en tubes, zodat er altijd een geschikte verpakking naar uw wens bij zit. Wij helpen u graag om de verpakking te vinden die perfect aansluit bij elk product in uw lijn.

Ongeacht uw stijl kunnen we de verpakking speciaal op uw wensen laten aansluiten. Uw producten worden uw visitekaartje. Het type verpakking en het ontwerp dat u kiest, onderscheidt u van de concurrentie en is de beste promotie van uw merk.​

Wij hebben ruime keuze in verpakkingen voor haircare & skincare op voorraad zoals transparant, zwart en wit. Deze verpakkingen zijn oneindig te combineren met goud,zilver of gekleurde pompen, doppen en verstuivers. Mix & match naar hartenlust om uw eigen stijl te creëren.

Wenst u een eigen, unieke verpakking? Dat kan! Indien wij de verpakking die u in gedachten heeft niet in huis hebben, helpen wij u graag met het zoeken naar de verpakking die bij uw ideeën aansluit. BottleX private label manufactering kan u hierin adviseren zodat alles goed op elkaar aansluit.

Het design kunnen we aanbrengen met hoogwaardige labels, no labellook, full color maar ook optie met goud en zilverdruk middels coldfolie techniek en zo hebben we heel wat technieken om uw product een persoonlijk karakter te geven.
Directe bedrukking middels zeefdruk is ook een van de veel voorkomende printtechnieken om een professioneel product op de markt te brengen.